Voor scholen

Rust klas

Soms is school overweldigend. Er zijn veel prikkels, er wordt veel van leerlingen verwacht en soms is dat net even te veel. Zeker als er thuis ook dingen aan de hand zijn. De rust klas kan een uitkomst zijn voor deze kinderen. Even niks hoeven, tot rust komen in een geborgen omgeving. Dan kunnen ze de hele wereld weer aan.

Aanmelden voor de Rustklas

Plus klas

Leerlingen die extra uitdaging nodig hebben kunnen in the Villa prikkelende opdrachten doen. Deze leerlingen krijgen vaak vooral extra cognitieve uitdagingen aangeboden, terwijl het heel waardevol is als hun hele ontwikkeling bekeken wordt. Bij the Villa moeten ze creatieve oplossingen verzinnen, analytisch nadenken over gevolgen, met hun handen aan de slag en samenwerken om tot het eindresultaat te komen en na afloop reflecteren over het proces.  

Klus klas

Voor leerlingen die beter leren als ze met hun handen bezig zijn, kunnen in the Villa hun handen uit de mouwen steken. Alle middelen van the Villa staan tot hun beschikking om hun talenten te ontdekken en te voeden. 

Eenmalig bezoek

The Villa bruist van de creativiteit. In the Villa kan de hele klas zich creatief uitleven. We denken graag mee om aan te sluiten bij het thema waar de klas op dat moment mee bezig is. 

Dagbesteding tijdens schooltijd

De dagbesteding van the Villa voor kinderen die (bijna) uitvallen of iets extra’s nodig hebben, is een verlengstuk van thuis en school, met korte lijnen en directe communicatie. Met school en deskundigen bepalen we wat het kind nodig heeft en bieden we maatwerk in groepsverband met de mogelijkheid tot individuele ondersteuning.  

Prijzen

Op aanvraag